Manon Bonnier is sinds een paar maanden Key Accountmanager bij Media Info Groep. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt zij zichzelf aan je voor.

Nomade:
“Momenteel woon ik heerlijk in Heemstede, maar ik ben helemaal aan de andere kant van het land opgegroeid in Oosterbeek, bij Arnhem. Ik heb in Leeuwarden gestudeerd en heb daarna afwisselend in Haarlem en Amsterdam gewoond voor stage en werk. Maar het liefst zou ik ooit nog een keer emigreren, daarvan moet ik alleen mijn man eerst nog eens overtuigen.”

Spaans:
“Toen ik tijdens mijn studententijd bij de start van de Volvo Ocean-race in Spanje werkte, sprak iedereen Spaans, behalve ik. Het leek mij een erg interessante taal om te leren. In 2007 ben ik daarom een half jaar naar Spanje geweest om Spaans te leren. Ik zat in Andalusië. Echt een prachtige regio! Het is inmiddels al een tijdje geleden, dus mijn Spaans is inmiddels wel wat weggezakt. Ik kan het nog wel goed verstaan.”

Museum:
“Tijdens mijn werk voor de Museumvereniging kwam ik erachter dat musea zo gaaf zijn! We hebben met het hele gezin een Museumkaart en bezoeken (als het kan) geregeld musea. Met twee kinderen zoeken we natuurlijk wel de meest kidsproof musea uit, bijvoorbeeld ArcheonNemoKinderboekenmuseum of Continium Discovery Center. Als de musea straks weer opengaan, dan wil ik Het museum van de 20e eeuw in Hoorn nog even als tip meegeven. Hier kun je zien hoe men in de 20e eeuw leefde, maar kun je bijvoorbeeld ook Lego en Barbies van vroeger zien.”

Familie: “De familie Bonnier is van oudsher een echte lederwarenfamilie. Mijn ouders hebben nog steeds een lederwarenwinkel in Arnhem. Door de lockdown zijn ze helaas dicht, maar ze hebben wel nog een webshop. Mijn man en ik hebben samen twee kids: Finn en Maan.”

Uit eten: “Als het straks weer mag, dan ga ik zo snel mogelijk weer lekker borrelen en uit eten met mijn man en vriendinnetjes. Dat mis ik momenteel echt! Mijn favoriete restaurant is Southern Cross. Dat is een Australisch restaurant in Heemstede. Ik zal niet te veel verklappen, maar ze zijn Michelinwaardig!”