Laura van Nes is accountmanager bij Media Info Groep. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt zij zichzelf aan je voor.

Achtergrond:
“Ik kom van origine niet uit de commerciële wereld. Na mijn middelbare school begon ik aan Geneeskunde. Na drie jaar besloot ik dat ik geen ambitie had om arts te worden. Ik heb daarna de studie Logopedie gevolgd en afgerond, maar kon na mijn studie helaas geen baan vinden in de richting die ik graag wilde. Via receptiewerk ben ik bij de Salesafdeling van een logistiek bedrijf komen te werken. Na drie jaar vond ik het tijd voor een andere branche en werkomgeving en zo ben ik bij Media Info Groep terechtgekomen. Hier werk ik met veel plezier alweer bijna anderhalf jaar.”

Films en docu’s:
“Dit is al heel lang mijn grote passie. Ik was bijvoorbeeld vroeger zo’n grote Lord of the Rings-fan dat ik een soort van fanwebsite had gemaakt. Echt goede films kijk ik graag in de bioscoop. Ik kan dan ook niet wachten tot die weer opengaan. Daarnaast kan ik mijzelf helemaal verliezen in true crime documentaires, bijvoorbeeld ‘Making a Murderer’ en ‘The Staircase’. Maar mijn absolute tip is Chris Watts Family Murders.

Natuur en wandelen:
“Voordat wandelen door Corona een hype was geworden, vond ik het al leuk om er op uit te trekken. Ik ben echt geen globetrotter met rugtas en stevige bergschoenen, maar meer een recreatieve wandelaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wandelen voor Corona leuker vond, nu kan het soms erg druk zijn. We wandelen het liefst over de Utrechtse Heuvelrug, Meijendel (Wassenaar/Den Haag) in het Gooi of gewoon lekker op vakantie.”

Dansen:
“Vanaf jongs af aan doe ik afwisselend aan ballet, stijldansen en salsa. De laatste paar jaar staat het dansen helaas op een laag pitje. Maar zodra het weer kan wil ik samen met mijn vriend opnieuw salsa lessen gaan nemen. En het liefst ook Kizomba erbij, die is nieuw voor mij. Kizomba is een salsa-achtige dans, maar dan wat rustiger en romantischer. Dat deed ik normaal gesproken op een dansschool. Nu dans ik zelf maar recreatief in de huiskamer. Dansen zal altijd deel uit blijven maken van mijn identiteit.”

Vakantie:
“Vorig jaar wilden we heel graag voor de cultuur en de salsa naar Cuba. Helaas gooide corona roet in het eten. Komende zomer hopen we met een nieuwe auto naar Italië te rijden. En als het straks allemaal weer kan en we hebben er goed voor gespaard, dan gaan we heel graag naar Nieuw-Zeeland voor onder andere een uitgebreide tour langs alle opnameplekken van the Lord of the Rings.”

zwart wit foto laura