Fenno van der Velden is Project Manager bij Media Info Groep. Aan de hand van vijf onderwerpen stelt hij zich aan je voor.

Hardlopen
“Vier keer per week doe ik aan hardlopen, het liefst voor ik begin met werken. Het is heel fijn, want hierdoor kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken. Met een app en een Garmin-horloge loop ik volgens een trainingsschema. Je kan bijvoorbeeld kiezen om een bepaalde afstand onder een bepaalde tijd af te leggen. Inmiddels is de eerste mijlpaal behaald en heb ik 10 kilometer in 45 minuten gelopen. Nu ga ik trainen voor een halve marathon“

Concerten
“Als ik de kans zie pak ik graag een concert mee. In het verleden heb ik een baantje gehad bij de (toenmalige) Heineken Music Hall als barmedewerker. Super leuk om te werken, want tijdens het werk zag ik de meest uiteenlopende evenementen en artiesten. Het meeste is Splash mij bijgebleven, een event met liters neonverf. Een week later zat er nog steeds verf in mijn haar! Verder was het heel tof om grote namen zoals Chris de Burgh en Simply Red voor hun show in een lege zaal te zien soundchecken. Was bijna een soort van privéconcert.”

Docent
“Na mijn studie op de Universiteit van Amsterdam heb ik er ook lesgegeven. Ik was docent Inleiding Communicatiewetenschap. Tijdens dit vak introduceerde ik eerstejaarsstudenten met de basistheorieën van Communicatiewetenschap, en bracht ik ze academische vaardigheden bij. Zelf heb ik ook Communicatiewetenschap gestudeerd, dus het was leuk om op deze manier weer een beetje ‘terug’ te zijn.”

Azië
“Een aantal jaar geleden ben ik op reis geweest door Azië. De bedoeling was om zonder vluchten terug te reizen van Indonesië naar Europa. Maarja, reizen gaat nooit helemaal zoals gepland en vanaf Myanmar werd het me erg moeilijk gemaakt. Dus toen heb ik de leer van de boeddhisten in acht genomen en het originele plan losgelaten. Dus daarna toch een vlucht naar Nepal en Iran gehad, waarna het geld op was en ik een vlucht terug naar Nederland had geboekt.”

Pad-Thai
“Ik at vrij veel buiten de deur en koken deed ik ook niet vaak. Tegenwoordig is dat wel anders!  Ik heb Aziatische keuken helemaal ontdekt en maak regelmatig curry of Pad Thai. Helemaal fijn, omdat ik tegenwoordig zo min mogelijk vlees probeer te eten. Als ik uit eten ga, dan ga ik het liefst naar de Omval of het Volkshotel in Amsterdam. Vooral het dakterras op het Volkshotel is geweldig. En ze serveren hele lekkere gin-tonics!”