Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Bas. Als marketing- en communicatiemedewerker ben ik dagelijks verantwoordelijk voor de content, zoals nieuwsbrieven en de website. De nieuwsbrief die deze week verstuurd wordt, is mijn eerste wapenfeit. Daarnaast ondersteun ik, waar nodig, de verschillende afdelingen – op het gebied van marketing en communicatie –  binnen Media Info Groep.

Enthousiast
Als je aan mijn familie of vrienden vraagt om mij te omschrijven, zullen negen van de tien met hetzelfde antwoord komen: enthousiast. Ik ben een kleurrijk persoon die graag het positieve van een situatie in ziet.

Bank
Ik heb zeven jaar binnen de Rabobank gewerkt. Een ontzettend interessante tijd, omdat er veel veranderde binnen de financiële dienstverlening. Ik heb daar kleine en grote projecten geleid en was lid van de Ondernemingsraad. Ik kan wel zeggen dat ik hier veel heb geleerd op het gebied van verandermanagement en ondernemen.

Muziek
Waar ik mee opsta en mee naar bed ga? Muziek! Want ik luister het liefst de hele dag door muziek. Eén favoriet genre of band heb ik niet, maar het mag soms best wel obscuur of onontdekt zijn. In de zomer ben ik het liefst op Lowlands. Vrienden zie ik dan soms het hele weekend niet, omdat ik van optreden naar optreden sprint. Op zoek naar die ene bijzondere artiest.

Katten

Met drie katten thuis, mag je mij gerust het kattenmannetje noemen. We hebben onze katten vernoemd naar onze favoriete dj’s Jamie (XX), Fritz (Kalkbrenner) en Rødhåd. Vooral die laatste naam zorgt soms nogal voor tongbrekers binnen onze familie.

Almere
Inmiddels woon ik al twintig jaar in Almere en kan mij inmiddels een trotse Almeerder noemen. Er wordt wel eens lacherig over de stad gedaan, maar het is heel fijn wonen. Je hebt alles binnen handbereik en iedere dag komt er meer keuze bij. Mijn laatste ontdekking is toch wel The Black Cockatoo. Een (vegan)lunchbar in het centrum van de stad. Leuke plek om te ontdekken dat er meer is dan vlees. Mooi bijkomend voordeel van wonen in Almere: ik ben binnen vijf minuten bij Almere City FC. Eén van mijn twee favoriete voetbalclubs.