Met de NieuwsBron-app lezen onze klanten al het nieuws over hun merk, organisatie of concurrenten op smartphone of tablet met de uitstraling van een full colour magazine. Een maand gratis uitproberen? Dat kan!

De Nieuwsbron technologie biedt ultieme mogelijkheden voor het uitgeven van onderwerp gerelateerde (special interest) online magazines die continu worden geactualiseerd met het laatste nieuws. Dat kan over branches en bedrijven gaan, maar ook over merken, producten, mensen, meningen, trends, enz. enz.

Nieuwsbron magazines zien eruit, lezen en bladeren als een gedrukt magazine met foto’s. Alle artikelen en berichten worden voorzien van bronvermelding, datum van publicatie, foto’s en een link naar de website of een link naar een PDF. Nieuwsbron magazines worden uitgegeven met behulp van de Nieuwsbron App voor IOS en Android, en is gratis te downloaden in de Apple en Google play Stores.

Kosteloos een maand je eigen e-Magazine?

Voor de opzet van het eerste e-Magazine is niets meer nodig dan een belletje naar de Media Info Groep. Je geeft aan welke (bestaande) zoekopdracht je graag als e-Magazine wilt ontvangen. Je krijgt een mail van ons met een link waarmee je gelijk de app kunt installeren en jouw eigen e-Magazine kan toevoegen.  Het magazine wordt automatisch gevuld en enkele malen per dag geactualiseerd. De eerste maand mag je deze service gratis uitproberen!

Nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met ons op.

Bel 036-5481148 en start vandaag nog om je maatwerk magazine te kunnen lezen.

Deel in je netwerk: