Als sponsor van de Dutch PR Awards zijn wij bijzonder verheugd om tussen de genomineerden voor de Dutch PR Awards 2017 maar liefst zes van onze klanten aan te treffen. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren en veel succes wensen.

De Dutch PR Awards zijn dé vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden dit jaar voor de 5e keer uitgereikt door brancheorganisatie VPRA aan de deelnemende bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017 in de categorieën Business tot Consumer, Business to Consumer en Non-profit.

De award-uitreiking vindt plaats  in Theater Amsterdam op donderdag 14 september en start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

Business to Consumer

Business to Business

Non-profit

  • Bijl PR – SIRE: The Good Life Agency
  • MSLGROUP– Verkiezing mooiste natuurgebied van Nederland
  • Bijl PR – Hartstichting: 6-minutenzone

De video’s van de genomineerden vind je op de website van de VPRA.

Jury
De vakjury bestaat uit Bart de Vries (president van IPRA, associate senior adviseur HvdM en voorzitter van de Dutch PR Awards jury), Bartho Boer (directeur Communicatie NS), Marieke Quant (hoofd Marketing & Communicatie bij de NOS), Juergen Gangoly (partner en managing director van het Oostenrijkse PR-bureau The Skills Group en regionale president van Europa voor ICCO) en Erik Lenaers (Belgian Market Lead voor Weber Shandwick in Brussel).

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de prijsuitreiking via de website van de VPRA (inclusief netwerkborrel en diner) en zolang de voorraad strekt maar uiterlijk voor 5 september. De prijs per toegangskaart is voor de 1e entreekaart € 125 per persoon. Elke tweede en volgende kaart kost € 95 per persoon.

Deel in je netwerk: