Allround Financieel Medewerker

Ben jij een serieuze, maar ook gezellige financieel medewerker met enkele jaren werkervaring? En sta je te popelen om aan een nieuwe uitdaging te beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons kantoor

Bij Media Info Groep heerst een informele, gezellige sfeer. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen initiatief. De uitdagingen zijn groot en deadlines moeten worden behaald, daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Zo spelen we in de pauze graag tafeltennis, is er regelmatig een middagborrel en hebben we leuke bedrijfs- en afdelingsuitjes. Je verdient een aantrekkelijk salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Je neemt deel aan onze pensioenregeling en hebt de mogelijkheid om vak gerelateerde opleidingen te volgen.

Als Allround Financieel Medewerker werk je in een klein gezellig team (Finance en HR) en heb je veel contact met de andere afdelingen binnen het bedrijf.

Je bent de rechterhand van de controller en verantwoordelijk voor een breed en gevarieerd takenpakket. Verder krijg je de ruimte om met nieuwe ideeën te komen en mee te denken over bijvoorbeeld het verbeteren van processen.

Werkzaamheden

  • Het up-to-date houden van de financiële administratie;
  • Debiteurenbeheer;
  • Klaarzetten van betalingen;
  • Verzorgen en controleren van de maandafsluiting en btw-aangiften;
  • Ondersteuning bij het verzorgen van periodieke rapportages en samenstellen van het balansdossier;
  • Meedenken over en optimaliseren van de financiële processen en automatisering.

Wie ben jij?

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Heb jij een afgeronde administratieve/financiële opleiding op MBO+/HBO niveau? Enkele jaren ervaring op het gebied van financiële administratie? En ben je communicatief sterk, betrokken, proactief en flexibel en kun je goed zelfstandig werken en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie?

Interesse?

Heb je interesse om als allround financieel medewerker aan de slag te gaan?
Geweldig! Dan komen wij graag met jou in contact! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!