Samen met onze partner RTV Monitor bieden wij al een geruime tijd radio- en televisiemonitoring aan. Via RTV-monitoring scannen we dagelijks tientallen radio- en televisieprogramma’s op jouw zoektermen.

De resultaten presenteren wij in een duidelijk overzicht inclusief korte samenvatting, links naar de fragmenten, mediawaarde en kijkcijfers. Ook voor jouw organisatie kunnen wij die fragmenten selecteren die voldoen aan de door jou opgegeven zoektermen.

Om je kennis te laten maken met deze dienst hebben we een introductie-aanbieding: twee maanden RTV-monitoring voor de prijs van één!
Dat betekent dat je voor twee maanden RTV-monitoring €150,- betaalt in plaats van €300,-. Je ontvangt voor dit bedrag maximaal 55 fragmenten per maand, daarna geldt een tarief van €2,73 per fragment.

Wil je zonder vaste, maandelijkse kosten RTV-fragmenten ontvangen in Mediaweb? Dan is het ook mogelijk om RTV-alerts aan te zetten. Je ontvangt dan incidentele alerts tegen een vast bedrag van €21,50 per alert. 

Interesse of vragen? Vul het formulier hieronder in, neem direct contact op met je accountmanager of mail naar sales@mediainfogroep.nl.

Ik wil meer info over RTV-monitoring!

1 + 14 =