Al je media aandacht in één dashboard

Media monitoring is essentieel voor een effectieve communicatiestrategie. Betrouwbare data is daarbij van het grootste belang. Daarom combineren wij de compleetste dekking met de beste service: we selecteren alle clippings handmatig op relevantie en plaatsen ze in hun originele opmaak, voorzien van mediawaarde en oplage of bereik in je dashboard. Wij bieden jou inzicht door overzicht.

Wat mogen we voor je doen?

Of je nu elke dag in het nieuws bent of alleen rond evenementen, wij maken een pakket op maat en helpen je met het instellen van de juiste zoekopdrachten. Zo krijg je precies de informatie die je nodig hebt.

Print en online

Wij bieden de meest complete dekking en selecteren handmatig op relevantie. Je ontvangt de artikelen in hun originele opmaak, voorzien van advertentiewaarde en oplage of bereik.

z

Radio- en televisieprogramma’s

Een duidelijk overzicht van jouw media-aandacht in nieuws- en actualiteitenprogramma’s inclusief korte samenvatting, links naar fragmenten, mediawaarde en kijkcijfers.

Social media

Hoe wordt jouw merk besproken op Twitter? Wat verschijnt er over jouw merk op Facebook of LinkedIn? Ontdek wat jouw doelgroep over je schrijft.

Media analyse

Onze gespecialiseerde analisten geven je de inzichten om je communicatiestrategie aan te scherpen met kwantitatieve en kwalitatieve analyses van jouw media-aandacht.

Mediaweb

Vanuit Mediaweb kun je al je mediaresultaten makkelijk filteren, categoriseren en exporteren naar rapportages, grafieken of nieuwsbrieven in je eigen ‘look & feel’ en met de Nieuwsbron-app maak je voor je bedrijf en stakeholders een professioneel e-magazine met al het relevante nieuws.

Persberichten versturen

Met het cloud-based PR-platform Faselis verstuur je ongelimiteerd persberichten. In de zeer complete en actuele mediacontactendatabase selecteer je eenvoudig relevante ontvangers.

Wat maakt ons anders?

N

Compleet

Wij monitoren het hele spectrum van print tot online en radio- en televisie. En als enig mediamonitoringbedrijf in Nederland bieden wij 99% dekking op printmedia. Je ontvangt bovendien alles in de originele opmaak en desgewenst ook hele pagina’s en covers.

N

Door mensen gelezen en geselecteerd

Wij selecteren alle artikelen met de hand. Computers worden steeds slimmer, maar zij verslaan onze medewerkers op de leesafdeling nog niet als het gaat om het filteren van ruis.

N

Blijvend archief

Jouw archief op Mediaweb blijft onbeperkt beschikbaar. Handig als je nog eens op wilt zoeken hoe je een paar jaar geleden in het nieuws was, of als je een rapportage over meerdere jaren wilt maken.

N

Een schat aan ervaring

Media Info Groep bestaat al meer dan 100 jaar. Als experts op het gebied van media monitoring en media analyse hebben wij altijd antwoord op jouw vraag.

N

Innovatief

We hebben alles in huis om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en onze producten uit te breiden. We horen graag hoe jij werkt met onze data en hoe we onze dienstverlening aan jou nog beter kunnen maken.

N

Partner

Wij zijn niet zomaar een dataleverancier, wij zijn jouw partner als het gaat om media monitoring vraagstukken. We helpen je te meten wat je wilt weten, zodat je zorgvuldig beslissingen kunt nemen.

Voor onze 3.500 klanten monitoren wij:

Kranten en tijdschriften

Websites

Radio- en tv-programma's

artikelen per dag

Trots

Onze medewerkers weten dat je niet zomaar dé specialist in media monitoring en -analyse wordt. Zorgvuldigheid, innovatie en klantvriendelijkheid zijn kernwaarden die zij daarom altijd in het oog houden. En dat merken onze klanten.

“Met het e-Magazine kan ik de gehele organisatie op een snelle manier bereiken: Onze managers door middel van de app op hun telefoon, en de rest van de collega’s via de feed op het intranet.”

Arne Dijkstra

Corporate Communications, Sanquin

“Altijd en overal actueel inzicht in onze perspublicaties dankzij de Nieuwsbron-app van Media Info Groep. Erg handig en toegankelijk. En als ik nog vragen heb, krijg ik snel een duidelijk antwoord.”

Christl Foekema

communicatieadviseur, Meander Medisch Centrum

“Met veel plezier werken wij al jaren samen met Media Info Groep voor diverse beurzen zoals de Huishoudbeurs en de HISWA. Het is fijn om te zien dat MIG blijft innoveren.”

Petra IJmker

Marketing Communicatie & PR manager, RAI

“Dankzij het grote aanbod van actuele bronnen en hun enorme archief kan ik erop vertrouwen dat ze zo volledig mogelijk zijn in het aanleveren van de knipsels en fragmenten die ik nodig heb.”

Rianne Visser

Media Intelligence Analyst, Zandbeek

“Bij het ontwikkelen van onze software gaan wij altijd voor het hoogst haalbare. Het was daarom niet meer dan logisch dat wij voor BuzzCovery hebben gekozen voor de data van MIG. Op afstand de beste leverancier van mediadata in Nederland.”

Herman Vissia

CEO, Byelex

“Fijne club om mee samen te werken, eigenhandig en snel informatie vergaren, hulp waar nodig. ”

Paula van de Wetering

PR Manager, Koninklijke Gazelle

Weten wat er over je geschreven wordt?
wij vertellen het je

Laat je gegevens achter om teruggebeld te worden. We doen je graag een aanbod dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.

12 + 6 =

 

Vraag een demo aan

Het meest complete overzicht van jouw media-aandacht zelf ervaren? Laat je overtuigen door een demo Bel 036-549 55 50 of vul het formulier in op mediainfogroep.nl/gratisdemo 

Service

Vragen over abonnement of factuur?  We helpen je graag. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op 036-549 55 50. Mailen kan ook: info@mediainfogroep.nl