Politieke Monitor

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

by Merel Lundin on Tuesday, January 17, 2017 7:22 AM

Wegens uitbreiding van ons Sales Team zijn wij op zoek naar een gedreven Sales Agent!

Verkoop Binnendienst / Sales Agent

De functie
Als Sales Agent ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële succes van Media Info Groep en de ontwikkeling van de afdeling Verkoop Binnendienst. Je gaat klantgegevens, contacten en interacties beheren en vastleggen in het CRM systeem. Je gaat in teamverband (vooraf gestelde) doelstellingen en targets behalen. Je kunt verkoopkansen herkennen en creëren en hierop actief inspelen. Zowel bij prospects als bij suspects. Je bent een topper in up- en cross sellen, koude en warme acquisitie en kunt afspraken maken voor de consultants (buitendienst).

Je weet als geen ander telefonisch de Media Info Groep diensten te verkopen aan de hand van acties en campagnes. Je biedt ondersteuning aan en bent een aanspreekpunt voor de consultants, klanten en prospects. Je vertolkt de sleutelrol tussen de consultants en de klanten. Je werkt offertes, prijsaanvragen en orderbevestigingen uit en verwerkt de binnenkomende opdrachten. Je stuurt tarieven aan prospects en onderhoudt de salescontacten. Ook help je bij de overige werkzaamheden van de afdeling.

Meer weten? Klik dan hier!

 

Wegens uitbreiding van ons Development Team zijn wij op zoek naar een tikkeltje eigenwijze maar niet koppige initiatiefrijke creatieve webdeveloper!

Interne Frontend Webdeveloper / Java Script Programmeur

De functie
In deze functie als Webdeveloper ben jij onderdeel van het team van developers. Jouw belangrijkste taak is het ontwerpen, ontwikkelen, inrichten, onderhouden en vernieuwen van de web based applicaties. Jij zorgt als Java Script programmeur voor de juiste koppelingen tussen bestaande en nieuwe bedrijfssystemen en zorgt voor een goede beveiliging van deze systemen.

Meer weten? Klik dan hier! 

Author
Merel Lundin

Politieke Monitor

MIG - Latest Blog
Je eigen e-Magazine!

Wij steken de papieren kranten en tijdschriften in een modern ja... >>>

Mediaweb vernieuwd

"MediaWeb" jouw persoonlijke online omgeving"... >>>

Partners

"Media Info Groep Partners"... >>>

Vernieuwde online monitoring

Een unieke manier van online monitoring... >>>