Nieuws

Partners

by Merel Lundin on Wednesday, July 06, 2016 8:29 AM

TrendLight 

TrendLight onderzoekt de mediareputatie van organisaties. Zij laten hun klanten zien en begrijpen hoe er door media, journalisten en bloggers over hen wordt geschreven of gesproken, en adviseren hoe ze hun reputatie en merkwaarde kunnen beschermen en vergroten. 

TrendLight levert meer dan cijfers alleen. Ze geven diepgaande inzichten over hoe nieuws zich vormt, verspreidt en ontwikkelt, en wat de impact van nieuws is op de verschillende doelgroepen. Daarnaast helpen ze hun klanten deze inzichten te vertalen naar een realistische strategie en concrete acties. De unieke aanpak zorgt dat een communicatiestrategie is gebaseerd op feiten en dat de uitvoering wordt gevolgd en kan worden bijgestuurd. TrendLight maakt PR-investeringen en opbrengsten transparant en toerekenbaar. Hierdoor zullen de kosten van communicatiebeleid dalen en de effectiviteit toenemen.

Website

Noviafacts 

De kracht van het internet is enorm; daar zijn we het wel over eens. Maar de kracht voor je laten werken is een heel andere zaak. Of je het nu wilt inzetten bij marketingacties, voor crowdsourcing wilt gebruiken, papieren uitstraling ook digitaal wilt doorvoeren of op een andere wijze wilt laten bijdragen aan het succes en de reputatie van de organisatie; NoviaFacts zorgt er voor dat het daadwerkelijk gebeurt. Zij zijn marktleider in moderatie en zorgen dat hun opdrachtgevers zich kunnen bezighouden met hun kerntaak. Zoals al hun dienstverlening modereren zij ook 24/7, zodat uw platform te allen tijde interessant en aantrekkelijk is en voldoet aan de regels die u en de wet stellen. NoviaFacts adviseert pragmatisch en voert professioneel uit. Zodat uw strategie ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt voor alle mogelijkheden van klantinteractie . Hoe dat er uit ziet? Zij checken klantreacties, beantwoorden vragen, jureren, verzamelen informatie, volgen wat er over de organisatie geschreven wordt; handelen dat af en zorgen dat verkregen informatie goed gebruikt kan worden. 

Website 

Tracebuzz 

Met Tracebuzz ga je gemakkelijk de real-time dialoog aan op contactkanalen zoals Twitter, Facebook, Whatsapp en In-App messaging. Door Tracebuzz te koppelen aan je bestaande klantcontact- of CRM systeem ontstaat er een 360 graden klantbeeld waardoor je jouw klant écht leert kennen! De oplossingen en services van Tracebuzz helpen jou om te werken aan dat ene gezamenlijke doel; creating customer happiness. 

Website

Blogs Parent Separator Nieuws
Author
Merel Lundin

Nieuws

MIG - Latest Blog
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Bekijk hier de vacatures... >>>

Je eigen e-Magazine!

Wij steken de papieren kranten en tijdschriften in een modern ja... >>>

Mediaweb vernieuwd

"MediaWeb" jouw persoonlijke online omgeving"... >>>

Partners

"Media Info Groep Partners"... >>>

Share of Voice Provinciale Statenverkiezing

9 februari t/m 15 februari... >>>